3. semester

Budgetter?

Jeg er i fuld gang, med at gøre klar til, at vise, hvad jeg har i min skoletaske. Der er bare en del, der skal laves, da jeg har tænkt mig, at tage billeder af det hele. Og lige på det punkt er jeg meget perfektionistisk, så det kan godt være det først kommer op, i løbet af næste uge.

Dette indlæg kommer til, at handle om det at være på SU, og samtidig have råd til at leve. Min kæreste og jeg lever godt, uden at mangle noget. Det gør vores katte heller ikke, og det vil de heller aldrig komme til. Jeg er en af de personer, der kunne bo i en papkasse, men mine katte skal have det godt.

Her i hjemmet bruger vi 1.000,- om måned på mad og andre indkøb, men ofte har vi lidt tilbage, som vi så bruger på hygge den næste måned, eller bare ligger oveni de næste 1.000,-. Grunden til, at vi bruger så lidt, er at jeg hverken spiser morgenmad eller frokost. Så der er det kun manden i huset, der skal have mad.

Netflix er 99,- om måneden og internet 200,-

Min telefonregning betaler min mor, og den anden lyder på 100-150,- om måneden.

Ungdomskort er 627,- om måneden, som vi deles om at betale.

Hver måned overfører vi i hvert fald 500,- til hver vores opsparing.

Vores elregninger ligger på 800-900,- hver tredje måned. Vand og varme er aconto.

Kattemad bliver købt hver halve år, og lyder på 800-900,-. Kattegrus, snacks og legetøj bliver købt sammen med vores indkøbsbudget.

Vi har både indbo- og ulykkesforsikring, som vi betaler en gang om året, men det svarer til 260,- om måned, som vi ligger til side.

Vores husleje ligger på 4.000,- i egen lejlighed, som er købt som forældrekøb, og vi får hver især udbetalt 5.132,- i SU.

Jeg kan på et tidspunkt dele en måneds indkøb, så I kan se, hvad vi bruger vores penge på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3. semester