Velkommen

Velkommen

Velkommen til mit stille univers. 

Jeg vil helst gerne være anonym, da min blog blandt andet kommer til, at være kritisk i forhold til en række ting. Blandt andet det at være studerende på en videregående uddannelse, som jeg er i øjeblikket. Jeg er nemlig i gang med at læse til pædagog på Professionshøjskolen Absalon, det der tidligere hed UCSJ.

Udover at jeg læser til pædagog, kan jeg også fortælle, at jeg er 21 år og er ejer af 2 søde katte: 1 huskat og 1 racekat. Jeg bor i egen lejlighed med min kæreste gennem 2 år.

Udover at skrive om det at være studerende, vil jeg også skrive om bøger, da jeg læser meget. Dog ikke så meget som jeg ønsker. Jeg regner med, at jeg vil skrive en lille anmeldelse, når jeg har læst en bog færdig, samt give den stjerner.

Min blog hedder mit stille univers fordi jeg altid er meget stille. Jeg er den generte pige, der helst holder mig for mig selv. Også selvom jeg er 21 år. Jeg bryder mig ikke om at være social. Det kommer der nok også et indlæg om på et tidspunkt, da det er et emne, der fylder meget.

Jeg håber I vil læse med, og være med til, at skabe nogle gode debatter. Alle skal være velkommen til at kommentere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velkommen