OrganiCup

Ferie snak

Der har ikke rigtig været tid, til at skrive så meget. Desværre, men der har simpelthen været så meget. Jeg er blandt andet i gang, med at skrive et par opgaver, gøre klar til praktik og planlægge ferie. Så her er der gang i den.

Studiet fylder ret meget, på grund af et par opgaver, der snart skal være færdige, og derefter præsenteres. Derudover er vi også igang, med at planlægge praktik, som vi snart skal i. Det fylder også ret meget, og måske mere, end jeg havde regnet med. Jeg glæder mig virkelig meget, og jeg ser frem til alt det vil bringe.

Lige om lidt er det efterårsferie, og der er min kæreste og jeg igang med at planlægge at vi skal på ferie. Vi kigger lidt, og undersøger mulighederne, for at tage afsted på en uges ferie. Men der er meget, der skal hænge sammen. Det er ikke sådan lige, og slet ikke, da jeg endnu ikke ved om jeg vil få fri fra studiet. Det er der lidt usikkerhed omkring, og det er sådan set det eneste, der holder os tilbage lige nu.

Jeg holder af, at rejse og derfor går det mig også på, at jeg endnu ikke ved, om det bliver muligt for os, at tage ud i verden sammen. Min kæreste og jeg har kun rejst 1 gang sammen, og der gik turen til Spanien. Det er ved at være et år siden, og vi trænger til lidt sol og varme igen. Desværre, er vi ikke altid enige om, hvad vores penge skal bruges til 😉 Jeg vil gerne spare sammen til rejser, og så spare lidt i hverdagen. Det er han ikke helt enig i, og vil hellere først rejse, når vi har rigtigt råd. Altså når vi har råd til alt, mens vi er afsted.

Når det kommer til sådanne ting, kan man godt fornemme at vi er opvokset forskelligt. Jeg rejser på budget, og det er han ikke så vant til. Det skal gerne være fint, og der skal ikke mangle noget. Det kan man bare ikke, når man er på SU. I hvert fald ikke hvis, man vil rejse så meget som mig. For hvis det stod til mig, skulle vi i hvert fald rejse, flere gange om året. I de sidste 3 år, har jeg kun været ude og rejse 4 gange. 2 gange det ene år. Det er ikke nok for mig, selvom jeg ved det ikke er alle, der har muligheden for at rejse.

Jeg er forelsket i Spanien, og har været det siden jeg var helt lille. Jeg er kommet der i over 10 år, og jeg er sikker på, at det er noget jeg vil bringe videre en dag. Jeg går nemlig med tankerne om at købe en lejlighed dernede, og give mig selv muligheden for at tage derned så ofte som muligt. Det er selvfølgelig en plan, der ligger langt ude i fremtiden.

Derudover har jeg også en drøm om, at flytte derned i et års tid for at arbejde, og for at lære sproget. Det er simpelthen det smukkeste sprog, som jeg desværre endnu ikke har lært. Det er blevet lettere for mig, at forstå, men jeg har endnu ikke lært at tale det selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OrganiCup