Budgetter?

OrganiCup

I dette indlæg vil jeg gerne slå et slag for OrganiCup!

Sidste sommer købte min mor mig, en OrganiCup, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke var begejstret. Hun havde endda købt den største størrelse. Det var pinligt, i mine øjne på daværende tidspunkt, og jeg havde slet ikke lyst til at prøve den. Så jeg endte faktisk med, at vente 1 menstruation før jeg prøvede den.

Nu kan jeg ikke undvære den. Jeg overvejer endda at købe en mere, til at have liggende i min skoletaske, hvis det nu skulle komme uventet.

Jeg har altå OrganiCup i model B. Det er modellen til dem, der har født. Det har jeg ikke, men jeg er bare en af dem, der har en voldsom menstruation. Det har været pinligt lige siden jeg var 13 år. Jeg har aldrig kunne sidde en hel time i folkeskolen eller på gymnasiet, uden at skulle på toilettet og skifte bind. Jeg har aldrig brugt tampon, da det har gjort ondt. Så min eneste mulighed, har været bind eller p-piller, og p-piller har aldrig været et valg for mig.

Jeg ved jeg næppe kan være den eneste, der har problemer med at sidde en hel undervisningstime, uden at skulle på toilettet. Det er pinligt, og ikke særlig rart. Vi kan ikke komme uden om, at det ikke er et emne vi snakker så meget om. Det er mest noget man holder for sig selv.

Det er det dog ikke for mig mere. Jeg er blevet gladere og mere tryg ved at tage i skole, mens jeg har min menstruation. Det er ikke længere pinligt, for nu kan jeg sidde en hel dag på skolebænken, uden at frygte at bløde igennem. Jeg synes heller ikke det er pinligt, at snakke om mere. Nu fortæller jeg gerne folk om mine oplevelser.

Jeg kan anbefale at man prøver OrganiCup, hvis man vil spare penge, slippe for kemikalier, slippe for lugten og hvis man vil være mere tryg. Det har i hvert fald været min bedste sommer, uden frygt, for at man kan se bind hænge uden for trussen, uden lugten og uden at bløde igennem.

Koppen kan købes her, og man kan læse meget mere om OrganiCup her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Budgetter?