Den stille pige

3. semester

Jeg startede på 3. semester i mandags! Det har været dejligt med lige knap 2 måneders ferie. Den er blevet nydt, på trods af vejret. Jeg har dog alligevel set frem til, at starte igen, da det er det, der interesserer mig, og det er det jeg vil. Så er det bare meget sjovere, at komme afsted om morgen.

Herhjemme står vi op 06.30, for at jeg kan komme med bussen til stationen og så videre med tog i 15 minutter. Lige pt. tager jeg bussen, da min cykel er flad, og jeg har simpelthen haft så travlt, så den er ikke blevet pumpet endnu. Men jeg må nok hellere snart tage mig sammen, så jeg kan cykle igen. Jeg bor nemlig kun 4 km fra stationen..

Jeg har store forventninger til dette semester, og jeg glæder mig meget til at se, hvad det kommer til at indeholde. Om ikke så længe skal vi i 2. praktik, og det glæder jeg mig til, og efterfølgende venter vores valgte specialiseringer.

Vi er desværre blevet en mindre i vores studiegruppe, så det skal vi lige vænne os til. Nu er vi kun 2. Det er lidt i underkanten, men vi er begge enige i, at vi ikke har lyst til at have andre med, på det her tidspunkt. Vi er kommet så langt, at det ikke er noget, vi tør tage chancer med. Vi kan stole på hinanden, og det synes jeg er yderst vigtigt, når man skal arbejde sammen. Det er vigtigt, at man kan stole på, at den anden part, laver det man har aftalt. Kan man ikke nå det, ved vi at det er en selvfølge man lige underetter hinanden. Så vi tør simpelthen ikke have en mere med, men nu må vi se, hvad der sker.

Indtil videre kan jeg se, at vi vil have en ugentlig studiedag, og det er egentlig meget rart. Det er selvfølgelig så vi kan læse hjemme, men tror alle vi studerende, betragter det som en fridag, en tiltrængt en. På vores skema er der sat 8 timer af, til at hjemmestudie, men jeg tror jeg taler på alle studerendes vegne, når jeg siger, at man næppe sidder 8 timer i streg og læser. Jeg bruger nogle gange dagene til, at få læst op, men aldrig 8 timer eller i nærheden af.

På trods af, at jeg er på 3. semester, har vi først lige taget hul på et modul, der hører til 1. semester, og derfor skal vi også til eksamen, om ikke så længe. Det ser jeg ikke frem til, da det fra 1. semester er så langt væk, og det er jeg blevet lidt usikker på. Grunden til, at vi først har det modul nu, er på grund af noget sygdom i lærestaben, og det er så endnu engang gået ud over de studerende. Vi er bagud i forhold til de andre studier, der ligger i sammen region. Det betyder blandt andet for de studerende, at det ikke er nemt, at blive overflyttet, hvis man fik behov for det, da modulerne ikke passer. Det er der mange, der er blevet ramt af på mit hold, og det er ærgerligt, hvis man gerne vil flytte. Jeg bliver heldigvis, hvor jeg er.

Jeg tænker at, jeg inden så længe vil vise, hvad jeg har med i min skoletaske, når jeg drager afsted mod studiet. Jeg er en af dem, der holder det simpelt, for ikke at slæbe så meget, men det kan I få at se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den stille pige